Sıvı gıdaların tokluk hissi ile ilgili birçok çalışma yayınlanmıştır. Bu çalışmalara göre sıvıların benzer kalorideki yiyecekler kadar tokluk yarattığı gözlemlenmiştir.
Tüm gıda maddeleri gibi <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın da tavsiye edilen tüketim tarihi ambalajlarının üzerinde yer alır. 21 yıllık bir <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ‘nın tüketim için uygun olmayacağı açıktır.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde üretilmeye başladı. Ünü Amerika Birleşik Devletleri’ni aşan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1906 yılında Kanada, Küba ve Panama’da şişelenmeye başladı ve bu şekilde tüm dünyaya yayıldı.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın Türkiye yolculuğu 1964 yılında “Dünyaca ünlü <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şimdi de ...
Hayır, yok. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, onu üreten eczacı Dr. John Pemberton’ın muhasebecisi Frank Robinson’ın isim önerisidir. Bu öneriyi 2 C harfinin yan yana ve reklam faaliyetlerinde estetik duracağını düşünerek tasarlanmıştır.
Tüm ürünlerimizde kullanılan bileşenler ve kullanım miktarları Türk Gıda Kodeksi’nin ilgili mevzuatlarına uygundur. Düşük kalorili ürün portföyümüzde yer alan ürünlerimizde kullanılan tatlandırıcılar da ilgili mevzuatlara uygun olarak kullanılmaktadır.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde ambalajların üzerinde de yazdığı gibi su, şeker veya fruktoz-glukoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur. Kullandığımız bileşenlerin ve içeceklerimizin güvenli olması bizim ...