Coca Cola formülünü sadece 2 kişinin bildiği doğru mudur?
04 Mart 2014
Merhaba Uğur,
Coca-Cola’nın orjinal formülü Atlanta’daki müzemizde saklanmaktadır. 128 yıldır gizli formülümüzü başarılı şekilde saklayabilmemizin nedeni detayları paylaşmadan en iyi şekilde koruyabilmektir.
129 yıldır orijinal haliyle kullanmaya devam ettiğimiz <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü lezzetini veren formülü Atlanta’daki müzenizde saklanıyor. Bu lezzetin içeriğini açıklayamamamızın tek sebebi, ticari bir sır olması.
Evet. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Filistin’deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır.
•<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi 1998 yılından bu yana Filistin’de faaliyet göstermektedir.
•<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın Filistin’de 3 fabrikası, biri Gazze’de olmak üzere 7 satış ve dağıtım merkezi bulunmaktadır.
•<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, 350 Filistinliye...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> logosu, dünyanın her yerinde aynı şekilde ve aynı standartlarla kullanılmaktadır; marka haklarının korunması adına deforme edilmesi, değiştirilmesi ve üzerinde oynama yapılması uygun görülmemektedir. Ancak bulunduğu ülkenin regülasyonları Latin alfabesi ile kullanıma izin verilmiyorsa, ...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur.
Dilerseniz sizin için hazırladığımız üretim videomuzu izleyebilir ya da fabrikalarımızı yerinde ziyaret ...
Bütün bakkal ve marketler hediye dağıtımı yapmamaktadır. Kapak kampanyalarımız sonucunda kazandığınız ürünü promosyonlu kapağı teslim etmek şartıyla, promosyonun geçerli olduğu son tarihe kadar yalnızca promosyona katılan ve hediye ürün dağıtımı yapan satış noktalarından alabilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, Amerika Birleşik Devletleri’nden sonra en çok tüketilen ülkeler sırasıyla Meksika, Çin, Brezilya ve Japonya’dır.